Povijest

Dam-daj d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu osnovana 1993. godine. Rad započinje na malom punjaču u staroj hali. Uz proizvodnju gaziranih sokova, tvrtka se odlučuje za proizvodnju niskoenergetskih sirupa. Sve ove godine rezultat su velikog truda, rada i ljubavi prema onome što radimo, i ta ljubav prema sokovima traje i danas. Uz sve ove godine, zahtjevi tržišta su se neprestano mjenjali, iziskujući našu fleksibilnost i prilagodbu, pri ćemu smo uvijek nastojali zadržati kvalitetu po kojoj će naš proizvod biti prepoznatljiv. Kupcu više nije potreban proizvod jednostavan kao sok, potrebna je ,,Priča''.

Sadašnjost

Proizvodni procesi nalaze se u suvremeno opremljenoj, novojgeneraciji proizvodne hale,opremljene suvremenim strojevima i visokim stupnjem kvalitetnog kadra, sa vlastitim skladišnim prostorima i logističkoj podršci. Veliki trgovci su nam glavni kupci, ali imamo višegodišnje iskustvo sa inozemnim tržištima na kojima svake godine imamo sve veću ulogu. Uz ,,core bussines'' u kojem smo priznati od samih početaka, pokazali smo snagu i u liniji proizvoda u kojima nismo dosad bili prisutni, a to su dodaci prehrani i sokovi s dodatkom vitamina i minerala.  Naravno, ostali smo dosljedni te smo inovativne tehnologije i procese odlučili spojiti s onim u ćemu smo najbolji, proizvodnja sokova.

Budućnost

Dosljednost na trudu i fokusu u proizvodnji sokova će uvijek ostati kod nas, s ciljem da kupcu pružimo proizvod koji će prihvatiti i uživati zajedno s nama. Naša vizija je zadovoljstvo našeg kupca, konstantno razvijanje novih tehnologija proizvodnog procesa i sam razvoj novih proizvoda. Odgovorno, etično ponašanje prema našim partnerima i djelatnicima, konstantni monitoring kvalitete proizvoda i proizvodnih procesa vidimo kao našu misiju.

UKRATKO O NAMA

Dosljednost na trudu i fokusu u proizvodnji sokova će uvijek ostati kod nas, s ciljem da kupcu pružimo proizvod koji će prihvatiti i uživati zajedno s nama.

Naša vizija je zadovoljstvo našeg kupca, konstantno razvijanje novih tehnologija proizvodnog procesa i sam razvoj novih proizvoda.

Odgovorno, etično ponašanje prema našim partnerima i djelatnicima, konstantni monitoring kvalitete proizvoda i proizvodnih procesa vidimo kao našu misiju.

 

Sa sjedištem u Slavonskom Brodu, danas poslujemo u dva glavna segmenta:

 • Proizvodnja i distribucija vlastitih osvježavajućih bezalkoholnih pića
 • Uslužna proizvodnja za treća lica

 

Imate svoj proizvod? Ne? Želite ga imati?
Imate tržište za proizvod, ali ne i licenciranog proizvođača?

Dam-daj d.o.o. raspolaže s vlastitim distributivnim parkom te vanjskim suradnicima za robe u transportu. Uz to raspolaže sa :

 • Proizvodnom halom površine 800 m²
 • Vlastitom proizvodnjom PET ambalaže
 • Proizvodna linija kapaciteta 3.000 kom/h
 • Skladišnim prostorima površine veće od 1000 m²
 • Komercijalnom službom

Proizvodni asortiman:

 • Gazirani sokovi 2L
 • Negazirani sokovi 1,5L
 • Voćni sirupi 1L
 • Negazirani sokovi s 10 vitamina i Magnezijem
 • Niskoenergetski sirupi 1:50